Even voorstellen: eigenaresse Marja

2019-02-06

Mijn naam is Marja
Ik ben topstyliste met jarenlange ervaring en sinds kort ook eigenaresse van Pura Hair Care & Body Repair.
In Alphen aan den Rijn heb ik al een kapsalon: Knipsels & Kapsels.
Daar geef ik al jaren leiding aan een team van kapsters. Dat leidinggeven vind ik zo leuk, dat ik nog een tweede salon wilde openen. Maar dan wel een salon waar luxe én duurzaamheid centraal staan. Vandaar dus mijn kwalitatief hoogstaande behandelingen en milieuvriendelijke haarproducten.

Respect voor mens en natuur: dat vind ik belangrijk. En daarom ben ik Pura gestart.
Je zult mij vaak op de werkvloer tegenkomen. Daar voel ik mij het prettigst. Ik maak graag een praatje met klanten en help natuurlijk zelf ook mee in de kapsalon.

Zo adviseer ik je over de juiste coupe en kleur.
Daarnaast stuur ik de kappers aan. Wil je een keer kennismaken? Of heb je advies nodig? Neem gerust contact met mij op.